Brugte Derbi reservedele


Stator komplet til Derbi Senda & Gilera RCR

(1 stk.)
Nr. br001

Passer på Årg 2006 til 2010

Beskrivelse:

Brugt Stator komplet til Derbi Senda & Gilera RCR
Pris DKK 500,00 Inkl. Moms​

OM

DTN SCOOTER


DTN Scooter er startet af René, som er uddannet mekaniker med stor passion for scootere og knallerter. Den store interesse blev først udlevet i fritiden ved reparation af knallerter i en ung alder inden DTN Scooter blev til virkelighed i 2003.
Hos DTN Scooter vil du opleve, at der er tid til dig. Fokus er på at give kunden tålmodig service med stor ekspertise inden for scootere, knallerter og reservedele. Vi kan svare på dine spørgsmål, og du kan være sikker på, at du kommer afsted med det helt rigtige.
Vi sælger scootere og knallerter fra Moto CR, Kymco og Skyteam, el-scootere samt reservedele. Hertil tilbyder vi reparation på vores værksted. Du får hele pakken, og du kan altid komme og få hjælp, hvis der er noget galt med din scooter.
DTN Scooter er det bedste scootersted i Kalundborg – og vi glæder os til at hjælpe dig.

DTN SCOOTER

DTN Scooter er din aut. forhandler af PGO, Peugeot og TGB scootere og knallerter i Kalundborg. René gjorde DTN Scooter til virkelighed i 2003. Vores produkter er udvalgt med fokus på høj kvalitet, og vi sørger for at have et stort udvalg.

Med mere end 15 års erfaring med reparation af scootere ved vi hvilke produkter, der er bedst. Vi svarer derfor gerne på tekniske spørgsmål omkring reservedele og tilbehør samt om reparation af scootere og knallerter.

Kig ind til DTN Scooter, hvor René altid er klar til en god handel med dig.

INFO

Slagelsevej 28
4400 Kalundborg

Telefon: 59 51 15 35
Email: dtnscooter@live.dk

Se rutevejledning

BUTIKKEN ER LUKKET
OM ONSDAGEN