Skip to main content

Moto CR Modeller


COMET 4T EFI

Hvornår har du sidst været i nærkontakt med en komet? Nu har du chancen for at møde en af scootermarkedets helt store kometer – og komme i kredsløb rundt i byen. Du vil føle dig som en stjerne, tør vi godt garantere. Den kører himmelsk og er en fryd for øjet med sit stilfulde og dynamiske design. Med kraftig forlygte samt LED-lys i fronten, er COMET svær at overse.

Pris: 13.995 DKK Inkl. Moms​

Læs mere her

COMET SP 4T EFI

Du vil føle dig som en stjerne, på din Sports Production (SP) Comet. Om det er det digitale instrument,USB Laderen eller det frække design der vækker begejstringen hos dig ved vi ikke.

Pris: 14.995 DKK Inkl. Moms​

Læs mere her

LIGERO 4T EFI

LIGERO er ordet for et cubansk tobaksblad, der sidder i toppen af tobaksplanten. For os er det samtidig et symbol på gamle traditioner, godt håndværk og easy going. Det er tre nøgleord, der kendetegner LIGERO. Her får du klassisk design, høj kvalitet og komfort.

Pris: 14.495 DKK Inkl. Moms​

Læs mere her

HOT50 EFI

Den nye HOT50 bryster sig af en ny stærk 4T-motor, der ikke står i vejen for bakker, modvind og pløre. Med HOT50’ens robuste konstruktion, får du en scooter og wing-man, der nærmest går gennem ild og vand med dig.

Pris: 15.495 DKK Inkl. Moms​

Læs mere her

HOT50 NAKED

Som enhver HOT50, er HOT NAKED konstrueret til at klare det meste. Med samme udstyr som HOT SP er udstyrslisten lang. Men du får mere ved at vælge en HOT NAKED, her får du udover SP’en udstyr, robust digital speedometer, cross styr og mobiltelefonholder så du kan holde styr på din verden mens du kører. HOT NAKED er selvtillid og attitude på to hjul – vores John Player Special tribute.

Pris: 16.495 DKK Inkl. Moms​

Læs mere her

HOT50 SP EFI

Som enhver HOT50, er HOT50 SP’eren konstrueret til at klare det meste. Du får dog ekstra glæde af SP’eren, hvis du samtidig tænder på tofarvet lakering, sidestøtteben og USB-strømudtag under sadlen. De røde detaljer på bremsekalibre, støddæmper og fælgsiderne løfter SP op i en liga, hvor selvtillid og attitude går hånd i hånd. Du får endvidere en bedre udstyret HOT50, der altid får dig sikkert ud og hjem.

Pris: 16.495 DKK Inkl. Moms​

Læs mere her

E-COMET

Du mærker straks energien og finder hurtigt rytmen, når du sætter afsted på din E-COMET. “Kickstart” eventuelt turen med Bowie’s og Jagger’s 80’er-hit ”Dancing In The Street”, så er du godt på vej. E-COMET kaster til gengæld ikke meget lyd af sig. Du hører i stedet en dejlig syngende lyd fra friktionen mellem dæk og asfalt. Bedre soundtrack til turen, findes ikke.

Pris: 16.995 DKK Inkl. Moms​

Læs mere her

DR. BIG EFI

DR. Big er en full-size scooter, der går hele
vejen – stor, stærk og med masser af selvtillid. Den lyser ikke bare op i mørket, takket være de markante forlygter, men lyser i det hele taget op på sin vej. Klædt i matlakerede farver, løser den sin opgave uanset vind, vejr og terræn. Vælg mel-lem moderigtig mat-hvid eller mat-sort.

Pris: 17.495 DKK Inkl. Moms​

Læs mere her

E-LIBRA

De bløde retrolinjer er hentet direkte fra 50’ernes første generation af osende scootere. En generation, der står i stor kontrast til nutidens retromoderne E-LIBRA, som du kan tanke med miljøvenlig el. Digitalinstrumentering, LED-lygter og USB-strømudtag er standard. I 60’erne var det gået under kategorien raketteknologi.

Pris: 21.995 DKK Inkl. Moms​

Læs mere her

CITY

Lås op med fjernbetjeningen, sæt varme på eller tænd for radioen og rul vinduet ned. Tag gerne din bedste ven med – eller dit barn med på passagersædet. Intet problem, for CITY er godkendt til to personer. MOTOCR CITY kører godt, så godt, at du helt sikkert vil elske turen gennem byen eller ud i det blå. Besøg din lokale MOTOCR-forhandler og get the DRIVE i den nye CITY.

Pris: 49.995 DKK Inkl. Moms​

Læs mere her

CARGO PICK UP / VAN

Trehjulede transportere er ikke breaking news. Men, at man kan vælge en smart og praktisk el-Cargo, enten som Pick-up eller Van, er en stor nyhed. Bogstaveligt talt, for både pickup og van er mere end rummelige. De giver byens varebiler baghjul, når det handler om at forcere bytrafikken, og levere til tiden, hurtigt og lydløst. Begge modeller vinder på moderne instrumentering og masser af komfortudstyr. 

Pris: 46.995 / 49.995 DKK Inkl. Moms​

Læs mere her